LovaHouseTjek

PERSONLIG INDRETNING

Hvis dit hjem afspejler dit liv, hvem er du så?

Kender du følelsen af at være vokset ud af din stue? Det, der skulle afspejle dig og dine inderste værdier, få dig til at føle dig hjemme og tanke dig op, gør dig i stedet frustreret og dræner dig.

Sandhedstjek:
  • Hvor ofte sidder du i din stue og ved, at du gerne vil lave noget om, men alene tanken om at finde gennem junglen af muligheder, får dig til at synke dybere ned i sofaen, uden at komme videre?
  • Eller lader du tvivlen overvinde dig til ikke at få den hjælp, du længes efter i frygt for at det ikke er din personlige stil, men kun de nyeste trend der kommer til udtryk?
  • Eller har du kasser, skuffer eller rum fyldt med ting, du aldrig bruger, og bare tanken om at rydde det op giver dig grå hår i hovedet?
Måske er stuen stadig et kompromis af medbragte eller sammenbragte møbler, fra tidligere forhold. Eller måske er du ganske enkelt som menneske vokset fra den indretning, der udtrykte dig for 10 år siden. At bo med glæde og et autentisk udtryk, for hvem du er, er en vidunderlig kilde til trivsel og overskud.

Så ønsker du at få:
  • Et hjem, der nærer og støtter dig i hverdagen, så du kan yde det optimale
  • Et autentisk hjem, der afspejler dig og din familie
  • Et fedt hjem der lever op til dine behov for funktionalitet og fleksibilitet
Med et LovaHouseTjek gør jeg det enkelt for dig at finde den løsning der passer dig, så du kan lade op til alle livets andre gøremål. Det er dig og din familie der er i fokus og det er jeres behov i hverdagen, der er udgangspunktet for en personlige indretning. LovaHouseTjek ser jeg med friske øjne på dit hjem, med henblik på at skabe de optimale løsninger til lige netop dig.

Der er flere forskellige løsninger og prisklasser så ønsker du at høre nærmere om et LovaHouseTjek, kan du skrive til lova@lottelova.com eller ring på 27 829 827 for forespørgsel.
HVAD SIGER MINE KUNDER:
Effektivitet og overblik


Det mest positive ved at hyre Lotte Lova var hendes effektivitet og overblik. Vi var i tidspres og skulle møblere og indrette et helt hus. Vort kendskab til markedet var begrænset, så vi havde brug for hendes ekspertise og erfaring. Det var vigtigt at der var en god kemi, så det blev et fælles projekt, med fokus på vores behov og ønsker, frem for på tidens trends. Allerede under den indledende samtale følte vi os i sikre hænder. Lotte er god til at lytte og gennemskue vores udfordringer og ikke mindst til at finde den rette løsning. Vi vil til hver en tid hyre Lotte igen til at guide os gennem møbel og indretnings junglen. Forløbet sparede os for en masse frustrationer og vi var fri for at bruge vores kostbare tid og penge på fejlkøb.

Preben, Diana og Nicole Jensen, AmagerOverblik og erfaring
Det er en stor opgave når to selvstændige menneskers verdener skal kombineres til en! Det vigtigste for os var at finde fælles ejerskab ift. hinandens ting, samt at inddrage hver vores personlig ejendele i indretningen. Vi fik hurtigt tillid til Lotte Lova, hvilket gjorde det muligt for os at være åbne for nye muligheder, inspiration og kreative tiltag. Vi var bevidste om vores ønsker og behov, men manglede kendskab til branchen og hvordan vi skulle gribe det hele an. Lotte Lova hjalp os med at skabe overblik over hvordan rummene bedst blev udnytte samt hvordan møblerne tog sig bedst ud. Lotte Lova´s overblik og erfaringer er tydelige, der blev effektivt og velovervejet lavet en handlingsplan over processen. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Lotte Lova, hvilket har været en effektiv proces. Det har resulteret i et skønt hjem der lever op til vores forventninger og dækker vores behov. Lotte Lova er det helt rigtige valg hvis du i din indretning mangler inspiration, ideer, tid og meget mere.

Tina Olsen og Carsten Brøndum, Østerbro