LovaStyleTjek


PERSONLIG STYLING

Hvis din tøjstil afspejler din personlighed, hvem er du så?

Et overfyldt klædeskab med tøj, der ikke bliver brugt, er uoverskueligt og gør, at vi mister overblikket og får dårlig samvittighed. Et LovaStyleTjek er en kærlig hånd til dig der ønsker overblik og inspiration til garderoben, uden at du føler dig stresset eller overvældet. Jeg guider dig gennem junglen af stilarter, farver og pasformer og vi finder sammen det udtryk, der passer til dig og din personlighed.

 
Sandhedstjek:

  • Hvor lang tid bruger du om morgenen på at finde det rigtige tøj, for alligevel at iklæde dig det samme, som du efterhånden altid har på?  
  • Eller trænger dit klædeskab til en ansigtsløftning, der får det til at matche din personlige udvikling, men har ikke haft overskud til at smide fortiden ud?
  • Eller mangler du inspiration til at sammensætte dit tøj, så det klæder både din kropsform og personlighed, men har svært ved at vide, hvor du skal starte?

 
Travlhed med karrieren, en naturlig udvikling eller en lang stresset periode med moderskab, kan ofte tage så meget fokus, at vi vokser ind i et bestemt udtryk, der er nemt at tage på om morgenen.  
Så ønsker du at få:
 
  • En personlig stil, der afspejler dig og dit aktuelle liv 
  • Lethed og overblik til at vælge og variere dit udtryk  
  • Inspiration til at eksperimentere og se dit klædeskab med nye og friske øjne
Med et LovaStyleTjek får du den optimale gennemgang af dit klædeskab, med fokus på at finde det tøj der klæder netop dig. Vi kigger på dine super gode og mindre gode stykker tøj, i forhold til din kropsform, stil og udtryk og ikke mindst hvad der skal til for at gøre din garderob helt i topklasse. Hvad skal der mere af og hvad er ikke optimalt for dig, hvor kan du skaffe det du mangler og til hvilken pris.
 
Et LovaStyleTjek foregår i dit hjem, har en varighed af 4 timer og koster 2.500 kr, (eller 3 par jeans eller mindre end samtlige fejlkøb af sko de seneste år). Prinsen er incl. en indledende telefonisk samtale, plus en opfølgende mail over de ting vi har gennemgået, med forslag og inspiration til din fremtidige garderobe.  
Kontakt mig på lova@lottelova.com eller 27 829 827 og book en tid med det samme.