Hvem er jeg?

------------------------------------------------- 

Hvad er min baggrund?
Jeg er foredragsholder, uddannet coach, personlig stylist, makeupartist og indretningskonsulent, samt Neo Feng Shui® rådgiver. Yderligere har jeg taget kurser i indretning, ledelse, rekruttering, NLP coach, spirituel og personlig udvikling, markedsføring og kommunikation, i henholdsvis Danmark, Spanien og London.

 

Hvad har jeg ellers lavet?

Butikschef for BoConcept i København, Ishøj og Amager 2007-2008.
Neo Feng Shui® privat rådgiver 2005-2007.
Freelance Indretningskonsulent, Stylist og Makeup artist 2004-2007.
Medvirkende på tv-programmet ”Fra skrot til slot” på TV3 2004-2005.

 

Læs hvad mine kunder siger her?

Effektivitet og overblik

Det mest positive ved at hyre Lotte Lova var hendes effektivitet og overblik. Vi var i tidspres og skulle møblere og indrette et helt hus. Vort kendskab til markedet var begrænset, så vi havde brug for hendes ekspertise og erfaring. Det var vigtigt at der var en god kemi, så det blev et fælles projekt, med fokus på vores behov og ønsker, frem for på tidens trends. Allerede under den indledende samtale følte vi os i sikre hænder. Lotte er god til at lytte og gennemskue vores udfordringer og ikke mindst til at finde den rette løsning. Vi vil til hver en tid hyre Lotte igen til at guide os gennem møbel og indretnings junglen. Forløbet sparede os for en masse frustrationer og vi var fri for at bruge vores kostbare tid og penge på fejlkøb.

 

Preben, Diana og Nicole Jensen, Amager 

Overblik og erfaring

Det er en stor opgave når to selvstændige menneskers verdener skal kombineres til en! Det vigtigste for os var at finde fælles ejerskab ift. hinandens ting, samt at inddrage hver vores personlig ejendele i indretningen. Vi fik hurtigt tillid til Lotte Lova, hvilket gjorde det muligt for os at være åbne for nye muligheder, inspiration og kreative tiltag. Vi var bevidste om vores ønsker og behov, men manglede kendskab til branchen og hvordan vi skulle gribe det hele an. Lotte Lova hjalp os med at skabe overblik over hvordan rummene bedst blev udnytte samt hvordan møblerne tog sig bedst ud. Lotte Lova´s overblik og erfaringer er tydelige, der blev effektivt og velovervejet lavet en handlingsplan over processen. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Lotte Lova, hvilket har været en effektiv proces. Det har resulteret i et skønt hjem der lever op til vores forventninger og dækker vores behov. Lotte Lova er det helt rigtige valg hvis du i din indretning mangler inspiration, ideer, tid og meget mere.

 

 

Tina Olsen og Carsten Brøndum, Østerbro