lørdag den 30. oktober 2010

INDRETNINGSMOOD #1

-------------------------------------------------------------------------
Vi er i indretningsmood herhjemme, der skal ske noget, vi har brug for noget mere opbevaring i stuen, hvor der er plads til massere af bøger, alle Kristian plader og lidt nips, så det ikke bliver for tungt. Lige nu har vi et gammelt kalekammerskab, der er malet i en grøn frisk farve, men det bliver ikke udnyttet optimalt, da den er meget dyb og ikke så bred, i forhold til væggen.


Valget er faldet på disse House reoler fra Bolia.com som kommer til at danne en helhed på vægen, den er praktisk fordi den kan opbaver alle vores ting, fleksibel da de lodrette hylderne kan sættes ind efter behov og så er den naturligvis flot i designet. Plus! Den er på halv pris til og med i morgen og det er yderligere en motivationsfaktor for at købe den netop nu.
Vi er stadig usikker på om der visuelt er plads til 2 eller 3 reoler, men Bolia giver os mulighed for at hente alle 3 reoler og samle 2 stks hvorefter vi kan tage stilling til om vi har brug for den 3. reol, er der ikke plads til den, skal den returneres indenfor 14 dage. Det er noget jeg kan lide som forbruger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar